Soak Off Gel Polish GEL.IT.UP by GIUP® Collectie Lente/Zomer 2019

Biedt u een zoete steekproef van de 21 verbazingwekkende lente/zomer GEL.IT. UP door GIUP® gel Polish Color Collection voor 2019!

GEL.IT. UP by GIUP® wordt voortdurend bijgewerkt over nieuwe trends en elk jaar presenteren we een collectie die niet alleen beantwoordt aan de geest van het tijdperk, maar ook de interesse van nagel artiesten vergroot. Lente/zomerseizoen 2019 van dit jaar, GEL.IT. UP by GIUP® presenteert 21 prachtige tinten geïnspireerd op de nieuwste trends en Vibes van het seizoen. Ze zullen de beste indrukken ontvangen, omdat ze perfecte resultaten geven in manicure en pedicure. Semi-permanente lakken zijn lang houdbaar, levendig van kleur, die glanzend blijft tot de volgende toepassing. Bovendien wordt de basis van de nagel niet gedragen en niet bedreigd, dankzij de heilzame en bestudeerde composities. Wat de textuur betreft, is dit ongeëvenaard. De kleur is gepigmenteerd, viskeuze en rijk, gemakkelijk verspreidt zich naar de basis van de nagel, terwijl de verwijdering is onmiddellijk, die zowel professionals en vrouwelijke cliënten zal prikkelen.

Ga op gelitup.be en ontdek de 21 kleuren van de nieuwe S/S 2019 Sweet Sensations collectie!:

De 21 nieuwe tinten van GEL.IT. UP’S Spring/Summer ‘ 19 collectie van GIUP® zal blijvende indrukken voor de meest levendige, leuke, sexy manicures en pedicures! Haal de jouwe vandaag nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GEL.IT.UP by GIUP® Belgium