Sinds de oprichting in 2011 GEL.IT. UP BY GIUP® heeft haar producten voortdurend verbeterd door in lijn te blijven met zijn slogan “Superior Innovation”. Onze missie is om continu producten van topklasse te leveren en tegelijkertijd vast te houden aan alle EU-regelgeving en wereldwijde GMP (goede productiepraktijken). Wij vinden het zeer belangrijk dat onze producten op ieder moment in het productieproces vrij zijn van elke vorm van dierenleed, van grondstof tot afgewerkt product.

We zijn ontzettend trots op onze gepersonaliseerde aanpak en tevens is dit één van onze belangrijkste troeven. Het GEL.IT.UP -netwerk is en blijft, ondanks de wereldwijde uitbereiding, één grote familie waarin we je graag verwelkomen! Het GEL.IT.UP -netwerk is en blijft, ondanks de wereldwijde uitbereiding, één grote familie waarin we je graag verwelkomen!

Wij zijn trots op het leveren van onze lijn van producten aan professionals alleen dus ervoor te zorgen dat Nail Industry normen worden gehandhaafd en gerespecteerd.

GEL.IT. UP BY GIUP® is van mening dat schoonheidsproducten wreedheid vrij moeten zijn. We zijn er trots op dat we Leaping Bunny gecertificeerd zijn. Een wereldwijd programma, Leaping Bunny vereist wreedheid vrije normen boven de wettelijke eisen.

Al onze eigen merk cosmetische en persoonlijke verzorging producten zijn goedgekeurd onder de Cruelty Free International Leaping Bunny programma, de internationaal herkenbare gouden standaard voor Cruelty Free producten. We houden ons aan een vast cut-off date beleid en houden proactief toezicht op onze leveranciers om ervoor te zorgen dat onze producten blijven voldoen aan de Leaping Bunny criteria. Ons leveranciersmonitoringsysteem wordt ook onafhankelijk gecontroleerd.

Voor meer informatie over Cruelty Free International, Leaping Bunny en Leaping Bunny criteria, bezoek www.crueltyfreeinternational.org

Remaining faithful to the vision of a better planet, we apply practices that ensure the quality and safety of products ensuring the protection of our environment and animals. Our world is everchanging and therefore it needs help to be protected. This should be a priority to one and all.

At GEL.IT.UP by GIUP® we clearly understand these needs and are inspired by the philosophy of green growth and cruelty free products. GEL.IT.UP by GIUP® has its own Waste Management Programme whereby we recycle used and old gel polish bottles.

Our clients can send us all types of gel polish bottles (even from other companies) and we ensure they are recycled.

De nieuwe trends van het seizoen van GEL.IT. UP by GIUP® die DE TRIBE Limited edition presenteert, de nieuwe kleurencollectie die zeker niet onopgemerkt blijft! De combinatie van nieuwe en oude tinten is hier om alle ogen te magnetiseren!

THE TRIBE Limited edition van GEL.IT. UP by GIUP® is een serie geïnspireerd op de filosofie van Green Earth en Cruelty Free producten! De combinatie van pastel, glitter en iriserende tinten is hier om te boeien en fascineren! Een compleet kleurenpalet dat de toptrends samenstelt voor het nieuwe Lente / Zomer 2020 seizoen! Kleuren, tinten en namen geïnspireerd door onze visie voor een betere toekomst.

Ons assortiment omvat:

UV / LED Soak Off Gel Polish Systems

Builder Gel Systems /Sculpting Gel

Acrylic Systems

MultiMix Synthogel (Bekend als Acrygel / Polygel)

Nagelvijlen(100/180, 100/120 Grit, 180/180 Buffing Blocks, Nail Sponge Files)

UV / LED CCFL Lamps

Consumable Products (Gel, Acrylic, Nail Art Brushes, Ombre Sponges)